Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Egnsnyt vedr. Pindstrup og Ryomgård !

Hvis du bor i Pindstrup eller Ryomgård kan du derfor komme på nu ved at henvende dig på Marienhoffvej 14 i åbningstiden, som er tirsdag-onsdag og fredag fra 19-21 og lørdag fra 14-16. Vær beredt på lidt ventetid, sommetider er vi altså 10-15 der står i kø efter grej, og selv om nogle friske frivillige har lavet grej til lager tager det altså tid, når alt sker på frivillig basis.

Er der behov for problemløsning på andre tider ring venligst ikke til Niels, men til Nørredjurs. Niels arbejder næsten i døgndrift, så han skal altså også have fred en gang i mellem.
Vi har heldigvis 5-6 frivillige der brænder for vores net. TAK for det! Uden jer var det ikke lykkedes.
Men vi mangler et par folk, der ikke behøver have teknisk snilde, men som bare kan holde styr på os og vores tilslutningsaftaler, udleveringsskemaer, mm, altså et par stykker der vil kunne hjælpe os med papirarbejdet på åbningsaftnerne.

Dernæst mangler vi en mast på 30-37 m til Kolind, en rendegraver der kan grave et hul til betonsoklen til masten samt noget beton til at fylde i hullet.
Kender nogen nogen der kan/vil påtage sig lidt af det tager vi imod med kyshånd.

I næste uge kommer der en stor artikel om Midtdjurslands.net i Lokalavisen.

Har du ikke betalt indskud endnu kan du gøre det ved at indbetale beløbet på vores konto i Ryomgård og Omegns Sparekasse reg. 9377 ktnr: 000-00-27998. Husk navn og område+nr, så vi nemt kan finde din betaling.

Tilmelding: Gå ind på de blå lokalsider og vælge tilmeld, så du kan komme med.

Kilde: Bestyrelsen i MidtdjurslandS.net

TW


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam