Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Opstart af de lokale hjælpegrupper

Det er nu vi skal have startet de lokale grupper der skal installere grejet ude hos brugerne. Hvis du er interesseret i at hjælpe med, så er der info-møde torsdag d. 24/7.

Som sagerne ser ud nu, så er Thorsager meget tæt på at være online på nettet, da vi har fået en midlertidigt link til Ryomgård. Mange tak til Midtdjurs.Net for dette. Vi skal altså hurtigst muligt igang i Thorsager med bruger-installationer.

Derudover har vi udstyr klar til at hænge op, der skal dække Ugelbølle, Følle og den vestlige del af Rønde. Vi mangler dog en enkelt tilladelse fra kommunen til at benytte deres mast i Følle, samt vi mangler den centrale fibersplidsning ved Rønde skole. Begge dele er forhåbentligt klar inden for de næste par uger.

Da vi endnu ikke har modtaget svar på vores ansøgning om at benytte beredskabs-styrelsens mast på toppen af Rønde, kan vi desværre ikke nå ud vest for Rønde indtil videre. Men vi skal sikre at såsnart tilladelsen kommer, så kommer vi så hurtigt som muligt fra start.

Vi regner med at sammensætte et antal grupper på 5 personer der skal være ansvarlige for at brugerne får installeret deres udstyr korrekt. Desuden skal der sørges for at brugerne efter installation, underskriver en abonnements-aftale. Der er en lille gulerod til de lokale hjælpegruppe, eftersom folk selvfølgelig for lov til at lave de første bruger-installationer hos dem selv.

I hver gruppe skal der udnævnes en formand som står for koordinering af bruger-installationer, bestilling af udstyr, samt for indsamling af undeskrevne abonnements-aftaler. Nu regner vi ikke med at grupperne skal foretage det praktiske arbejde ude hos alle brugerne. Folk må i høj grad selv hjælpe til, og erfaringer fra Rosenholms.Net viser at ca. 85% selv kan sætte deres udstyr op. D.v.s. der burde være ca. 15% som skal have hjælp til antenne-opstæning, kabel-trækning m.m.

For alle hjælpere i lokal-grupperne vil der blive afholdt informations-møde torsdag d. 24 juli kl. 19.30 på Rønde bibliotek. Her vil vi informere om bruger-installationer, samt danne de lokale grupper.

Hvis du er interesseret I at hjælpe til, så mød op til informations-mødet, eller kontakt mig på obs@csg.csc.dk eller 29235915.

Med venlig hilsen
Ole Strandsby
Røndes.Net

Kilde:

Ole Strandsby


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam