Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

TDC hopper med på den ledningsfri bredbåndsbølge.

TDC's tilbud fungerer ved, at man køber et skrabekort med en kode, som giver adgang til internettet. På sigt er visionen dog, at kundens PC allerede er indstillet således, at opkoblingen kører smertefrit og forbruget afregnes over den normale telefonregning.

»TDC ser WLAN som en teknologi på linie med GPRS og UMTS. Det er for at vores kunderne, uanset hvor de færdes, kan koble sig på internettet og dermed få en forbindelse af en given kvalitet. Hvilken teknologi der så ligger bag, skal være kunden totalt uinteressant. Og her er WLAN blot en blandt flere teknologier,« siger vicedirektør Peter Ibsen.

Med beslutningen om at satse aktivt på den trådløse bredbåndsteknik følger TDC i hælene på den udvikling, der allerede brager frem i udlandet, hvor kunderne i dag kan foretage trådløse opkoblinger til internettet på bl.a. restauranter, caféer, banegårde, busstationer og hoteller.

TDC vil dog ikke afvise, at selskabet er parat til at øge WLAN-satsningen ud over det forventede, men kun såfremt efterspørgslen er til stede.

»Vi er villige til at sætte WLAN op et hvilket som helst sted, hvor en udbyder kan dokumentere sammen med os, at der er en trafikmængde af en størrelse, som kan betinge, at begge parter kan få en lønsom forretning ud af det,« lyder tilbuddet fra vicedirektør Peter Ibsen.

TW

Kilde: JP m.v.

TW


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam