Tak til
 






  
05/05 2023

Fernisering på spændende kunstudstilling.

Folkene bag det nye kunstudstillingsprojekt i Brøndstrup kunne ikke have ønsket sig bedre vejr, da der i lørdags var fernisering. Det fortæller de selv om i dag.


”I strålende solskin slog Kunstforeningen Paletten i lørdags dørene op for en spændende og righoldig udstilling. Initiativtagerne, Tove Alsner og Allis Eliasen, udtaler: ”Alle vore forventninger er blevet indfriet. Der var ca. 150 gæster, der besøgte udstillingen, og vi fik en masse positiv respons på den måde, vi har sammensat forskellige kunstarter, den gode kvalitet og opsætning af udstillingen.”

Allis Eliasen bød velkommen og præsenterede de 11 kunstnere, som er med på udstillingen. Lidt af et tilløbsstykke var kunsttrædrejer Børge Hammers store drejede træfad på ca. 1 meter i diameter og Jette Bækgaards nye trykkemetode Fotage. Gæsterne havde mulighed for at hilse på kunstnerne og høre lidt om deres arbejder, metoder og baggrund. I den forbindelse udtaler Børge Hammer, ”Danmarks sidste fagudlærte trædrejer”: ”Det er en god oplevelse at udstille sine arbejder i så spændende og flerstrenget et miljø og på den måde møde ligestillede til gensidig inspiration. På Bakkegården er der skabt perfekte rammer både for udstillerne og publikum, som her kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.”

Udstillingen løber til den 10.august og har åbent alle dage kl. 11 - 17 (lukket mandage).
Udstillingen er med til at skabe fokus på Djursland og give kunstinteresserede og turister en spændende oplevelse.”

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Allis Eliasen fra Bønnerup på vegne af kunstnergruppen Paletten

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam