Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Genbrugsflet

På Kolind Bibliotek kan man lørdag den 25. januar lære at flette flotte tasker og punge af genbrugsmaterialer under instruktion af Emilie Blach Rønn.

Workshoppen er både for nybegyndere og for folk, der allerede kender fletteteknikken. Emilie Blach Rønn vil blandt andet vise, hvordan man ordner sine materiale og gør klar til at flette flotte ting af genbrugsmaterialer. Hun vil også vise, hvordan man fletter ringe og hvordan man lukker dem, hvordan man laver bunden til en taske, hvordan tasken sys sammen, og hvordan man sætter lynlås i.

Emilie Blach Rønn er 20 år og går på HTX. Ved siden af skolen fletter hun tasker og punge af genbrugsmaterialer som for eksempel bøger, tegneserier og slikpapir. De fleste af de ting, hun laver, bruger hun til gaver eller sælger, da hun har alt for meget til, at hun kan bruge det hele selv. Emilie Blach Rønn har altid et nyt projekt med sig. Hun har ADHD, men har fundet ud af, at det hjælper hende at flette, når hun skal koncentrere sig.

I september 2013 udstillede Emilie Blach Rønn nogle af sine mange flotte ting på Mørke Bibliotek. Her var der flere lånere, der efterspurgte et kursus med hende, og biblioteket Emilie Blach Rønn har derfor taget opfordringen op, og kan nu tilbyde kurset på Kolind Bibliotek den 25. januar og igen på Hornslet Bibliotek den 1. marts.


Kolind Bibliotek
Lørdag d. 25. januar kl. 10-14

Hornslet Bibliotek
Lørdag den 1. marts kl. 10-14

Entré: 35 kr. inkl. materialer
Begrænset antal pladser! Køb din billet på det pågældende bibliotek. Billetter til workshoppen i Kolind kan også købes på Rønde Bibliotek.

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam