Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nørager er en frontløber for os andre

Formanden for Kultur og Udvikling i Norddjurs, Lars Møller (S), opfordre til at vi i andre egne af Djursland lader os inspirere af sammenholdet og initiativrigdommen i Nørager, som har ført til at Region Midtjylland har indstillet byen til regionens Landsbypris.


Lars Møller.
"Det er super, at en enig dommerkomité har indstillet Nørager til Region Midtjyllands Landsbypris. Jeg kan genkende og støtte de begrundelser som dommerkomiteen bruger, Nørager er en særlig størrelse. Et fantastisk sammenhold præger byen og læg der til iderigdom og sund stædighed, så har vi en landsby i fremdrift. Æren for dette tilfalder alene borgerne i Nørager.

Men tillad mig alligevel at bruge dette som et eksempel på den mangfoldighed, der præger Norddjurs kommune og som vi aktivt understøtter.

I 2010 vedtog kommunalbestyrelsen Norddjurs Kommunes første landdistriktspolitik, som skulle være med til at skabe en hel kommune med udvikling i både by og land.

Nu følger udkast til version 2: Landdistriktspolitik 2013 – 2016. Her lægger vi vægt pÃ¥, at borgerne kan leve et sammenhængende liv med arbejde, familie, nære relationer og udviklende oplevelser.

Forudsætningen for det er, at der bor mennesker på landet i dag, som vil bidrage til at skabe liv og sammenhængskraft, og at der fortsat kommer mennesker til, som vil engagere sig i udviklingen og bidrage med nye impulser.

Indstillingen af Nørager er en inspiration for os alle i det videre arbejde og viser os, at vi kan skabe vækst og udvikling i hele Norddjurs kommune."

Kilde: Lars Møller (S), Formand for Kultur og Udvikling i Norddjurs, i Lokalavisen Norddjurs lørdag d. 9/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam