Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Vi har fundet den røde tråd i Norddjurs

Else Søjmark, politiskordfører for Socialdemokraterne i Norddjurs og og næstform. i kommunens B&U-udvalg, glæder sig hér over den gode gænge rammerne for børn og unge er kommet i.


Else Søjmark.
"Når Grenaas nye store, fleksible daginstitution står færdig i 2014 flytter Åboulevarden og Vores Hus ind. Det besluttede vi på kommunalbestyrelsesmødet d. 19. juni.

Den nye store daginstitution bliver en integreret institution, der samler eksisterende vuggestuepladser og giver mulighed for at indrette en specialgruppe, der er tænkt ind som del af børnehavens - og skolens - fleksible normaltilbud.

Både Åboulevarden og Vores Hus får nye og bedre faciliteter og ikke mindst et fagligt fællesskab med mulighed for at styrke samarbejdet på tværs af dagtilbud og skole, som det sker i vore børnebyer. Det betyder gode muligheder for tidlig indsats og inklusion og for fokus på de vigtige overgange mellem vuggestue, børnehave og skole. Alt i alt betyder det en rød og forebyggende tråd i barnets første institutionsår.

Forud har der været en lang proces, som altsÃ¥ er mundet ud i, at vi i Grenaa fra 2014 har to daginstitutioner – nemlig Landsbyen og Regnbuen - i Vestre skoles distrikt. Og i Kattegatskolens distrikt, hvor den nye institution er placeret ved den Østre afdeling, vil der udover den nye institution være Gymnasievejens børnehave og Skovbørnehaven.

Det er både rart og spændende at vi nu kan se frem til indretningen af og kvaliteten i den nye institution i Grenaa og også den i Auning. Det er i gode hænder hos de mange fagfolk - og jeg er sikker på at der bl.a. tænkes i ikke for store grupper og i skiftende aktiviteter.

God vind til os alle med den videre proces. Det bliver spændende at følge den."

Kilde: Else Søjmark S-politiskordfører og næstform. i B&U i Norddjurs, Lokalavisen Grenaa, torsdag d. 21/6.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam