Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Vi gider ikke flere halvstuderede røvere i politik

Henrik Holmsted Pedersen fra Grenaa appellerer hér til at flere almindelige mennesker med livserfaring involveres i det politiske liv, så overvægten af studenter uden tilstrækkelig egen livserfaring kan få en modvægt i det politiske liv.


Henrik Holmsted Pedersen.
"Jeg må give Per Dalgaard fra DF medhold i hans påstand om, at de såkaldte studenterministre ikke er godt for Danmark. Langt de fleste politiske beslutninger tages ofte af uerfarne politikere som ikke har haft en eneste times praktisk arbejde ude på det private arbejdsmarked.

Derfor har mange danskere den oplevelse, at politikerne går rundt i deres egen lille tilduggede osteklokke og dårligt kan få øje på egen navle.

Det er et ønske, at man til de kommende kommunalbestyrelser, og kommende folketingsvalg, at de politiske partier i langt højere grad vil gå efter at finde erfarne, modne og selvhjulpne gennemsnitsdanskere, og gerne med erfaring fra det private arbejdsmarked, end den samling vi ser i dag af uerfarne politiske studenter som sidder på taburetterne både i Folketinget og i kommunalbestyrelserne.

Leif Lahn (S), som er arbejdsmarkedspolitisk ordfører for Socialdemokratiet, er jo et glimrende eksempel på, at almindelige jævne danskere også kan have en politisk karriere.

Leif er som bekendt forhenværende havnearbejder og har lært at se verdenen fra flere sider."

Kilde: Henrik Holmsted Pedersen, Grenaa, i Lokalavisen Grenaa, torsdag d. 21/6.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam