Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Endnu engang trues der med skolelukninger

Debatten om lukning af skoler, som tidligere borgmester Torben Jensen har rejst, fortsætter. Her peger Christine Elkjær Storgaard fra Grenaa på det problematiske ved at lege med tanken om at lukke Ørum Skole.


Christine Elkjær Storgaard.
"Torben Jensen er nu ude med riven med hensyn til skolelukninger. Og endnu engang kan man tydeligt se, at lokalpolitikerne kun tænker på deres eget område, istedet for at se på det større billede. At true med at lukke bl.a. Ørum Skole er et typisk eksempel på den nepotisme, der præger lokalpolitikken i Norddjurs. Enhver hytter sit eget skind og så kan resten ellers være ligemeget.

Ørum Skole er pt. kommunens tredjestørste skole og børnetallet svinder ikke. Lukker man den, lukker man ikke kun en vigtig del af lokalsamfundet, men også en rigtig god skole, hvor man tør tænke nyt og anderledes. Som forælder til et barn på Ørum Skole og over de næste år, hendes søstre, bliver jeg meget forarget over, at man kommer med SÅ uovervejet et forslag.

Tænker T. Jensen på hvor mange børn, der så skal til at fragtes med busser over meget store afstande, for at komme i skole? Har han nogen føling med de pædagogiske tiltag i Distrikt Ørum, som knytter børnebyen sammen, og som vil være tabt ved at lukke Ørum Skole? Man kan fristes til at tro, at Torben Jensen bruger disse udtalelser til at sikre sig stemmer fra sit eget område til næste kommunalvalg. Og så må Ørum Skoles 373 elevers skolegang for hans skyld ryge ud til højre."

Kilde: Christine Elkjær Storgaard, Grenaa, i Lokalavisen Grenaa onsdag d. 22/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam