Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Som borgere i Allingåbro må vi stå sammen, uanset politisk farve

Klaus Rosenkilde fra Allingåbro kommenterer hér Paul Busk Jensens læserbrev i Lokalavisen: "Man kan kun trække på skuldrene", som vi bragte hér d. 16/2.
Det drejer sig om striden om Allingåbros overlevelse som et godt lokalsamfund, med skolen som dets midtpunkt.



Klaus Rosenkilde.
"Du har så evigt ret Paul. Vi har måske alle sovet i timen og desværre ikke rettidig set hvor det bar hen. Vi er mange der kan se tilbage og erkende at vi ikke har brugt vores stemme optimalt i forhold til at styrke Allingåbro !
Hvad gør vi nu ? - Jeg tror at vi uanset politisk farve må stå sammen som borgere i Allingåbro og stemme på dem der vil udvikle Allingåbro. Jeg savner mere gennemsigtighed fra politikernes side og ærger mig over at debatten først finder sted når beslutningen om at flytte skole-overbygningen fra Allingåbro til Auning er truffet. Personlig tror jeg Torben Jensen har savet sin egen gren over og bremser endnu mere for udviklingen i Ørsted og oplandet ud mod fjorden ved at flytte overbygningen fra Allingåbro til Auning. Vóres børn kan nok klare en frisk cykeltur til Auning når den tid kommer, men har man lyst til at bosætte sig i Ørsted hvis fremtiden er at der kan blive 10-20 km i skole når man starter i 7 klasse ? - Men uanset så må vi takke Torben Jensen for at melde rent ud så vi kan intensivere kampen for den dejlige skole vi stadig har i Allingåbro."

Kilde: Klaus Rosenkilde, Allingåbro, i Lokalavisen, onsdag d. 15/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam