Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kom nu i arbejdstøjet Michael Aastrup Jensen

Leif Lahn Jensen, MFér og arbejdsmarkedsordfører for Socialdemokraterne i Folketinget, fortsætter hér sin debat med tidligere borgmester og nuværende MF´er for Venstre i Folketinget Michael Aastrup Jensen.

"Michael Aastrup Jensen og hans parti Venstres uansvarlige holdning til en ny energiaftale vil koste Danmark tusinder af fremtidige arbejdspladser. I et debatindlæg d. 24.1.2012 raser Michael Aastrup Jensen over regeringen og mener, at vi spænder ben for det danske arbejdsmarked. Men hvem er det i virkeligheden, der ikke vil være med til at skabe flere jobs i Danmark? Det er Michael Aastrup Jensen. Når Venstre ikke vil være med i energiforliget, vil Danmark miste mange fremtidige arbejdspladser, da en bred aftale er nødvendig for at skabe ro og få virksomhederne til at investere.Danmark står over for store udfordringer med at skaffe job til de mange arbejdsløse, som er klar til at bidrage til samfundet. Ved at lave langsigtede investeringer i energi kan vi sammen skabe mange grønne arbejdspladser i produktionen og landbruget i bl.a. Østjylland og samtidig forbedre miljøet. Derfor vil regeringspartierne lave et bredt energiforlig.
Det handler om mange tusinde job og milliardinvesteringer for borgere og dansk erhvervsliv, så vi fremadrettet kan sikre et godt velfærdssamfund. Landbrug og Fødevarer skønner, at 4000 jobs vil gå tabt i landbruget, hvis en bred energiaftale ikke forhandles på plads.

Så Michael Aastrup Jensen, lad nu være med at sidde passivt og se på, - kom i arbejdstøjet og gå aktivt ind i kampen for flere arbejdspladser i Østjylland."

Kilde: Leif Lahn Jensen, MF, arbejdsmarkedsordfører for Socialdemokraterne, i Lokalavisen lørdag d. 28/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam