Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Venstre har været pinlig

Den samme skattesag som omtalt ovenfor bliver hér belyst fra den stik modsatte side:

”Meget kort tid efter folketingsvalget i september begyndte den borgerlige presse igen at skrive side op og side ned om dét, der kaldes Thornings skattesag.
Ingen tvivl om, at al dén medieomtale har gjort, at Socialdemokraterne ikke fik ét valg, de ellers ville have fået.
Men heldigvis for den almindelige dansker fik S sammen med SF og R stemmer nok til at danne en regering, som lovgiver for de svageste og de almindelige borgere i vort land.
At Venstre gik temmelig meget frem i slutspurten op til valget skyldes, at dén mediehetz, der var mod Helle Thorning, fik rigtig mange mennesker til at stemme anderledes, end de ellers ville have gjort.
AT det var en spindoktor for en Venstre-minister, der med stor sandsynlighed har stået bag hetzen, ja dét er ganske enkelt noget svineri i et demokrati.
Skatteministeren har med stor sandsynlighed da ogs̴ vidst, hvad hans spindoktor har g̴et og lavet. I alt fald har Troels Lund Рogs̴ kaldet Traktor Troels Рvalgt at g̴ p̴ orlov fra Folketinget.
Dét har han jo nok en grund til, skulle man tro.
At politik er blevet så beskidt, at en politisk modstander skal tilsvines i pressen på trods af, hun intet forkert har gjort, ja så er det jo i sig selv en skandale.
Det er jo ikke bare den berømte skattesag, medierne og især Venstre har harceleret over igen og igen.
At hun fuldstændig lovligt har leaset en bil, ja dét blev så sandelig også til en yderst delikat sag for pressen og Venstre.
Der er langt flere sager af nævnte slags, men heldigvis har flertallet af vælgerne valgt at lytte til den fornuftige politik frem for de svinske angreb.
Lad os nu få en undersøgelse af, hvem der har gjort hvad, og lad de skyldige stå til regnskab!
Og fremover kan man sÃ¥ hÃ¥be, at personsager ikke drages ind i det politiske, men jeg forstÃ¥r selvfølgelig godt, at det for Venstre-folk er svært at argumentere for deres politik.”

Kilde: Skrevet af Niels Vissing fra Randers i Rander Amtsavis d. 6. december.

/Bjarke & Rex.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam